Přesun termínu pochodu Terezín 2021

Vážení pochodníci a kamarádi,

v souvislosti s nepředvídatelnou situací, kdy dochází k šíření onemocnění COVID – 19 a nastavenými protiepidemickými opatřeními, jako klíčovými prvky ke zlepšení vývoje současné situace, stojíme opět před rozhodnutím zda zrušit naplánovaný a už i kompletně připravený pochod „Podzemní pochod Terezín“, který by se měl uskutečnit 30.1.2021. Pokud by se epidemiologická situace a nastavená opatření změnila k lepšímu, přesuneme termín na další měsíc tj. 27. 2. 2021. Teprve poté, pokud se situace nezlepší, zašleme Vám, kteří jste se zaregistrovali, na naše náklady už připravenou medaili s certifikátem a dalšími upomínkovými předměty. V případě účastníků, kteří uhradili příspěvek na organizaci ve výši 300,- Kč, vratíme příspěvek na jejich účet. Rádi bychom Vás proto požádali o zaslání Vaší doručovací adresy na náš mail: minarik@pochodnickyspolek.cz.

Vynaložené náklady na organizaci a přípravu (zejména výroba medailí a další) nelze vrátit. Jsou to okolnosti a skutečnosti, které jsme v době plánování pochodu nemohli znát a ani je s předstihem predikovat. Není to problém na Vaší straně, ani na straně Pochodnického spolku, jako organizátora, ale je to společný problém nás všech a celé společnosti.

Přestože nás to velmi mrzí, je zdraví nás všech přednější. Je to koneckonců to nejcennější, co máme.

Ještě jednou děkujeme za Vaši obrovskou solidaritu a podporu, kterou nám projevuje. I my se těšíme na setkání s Vámi, ale všichni jsme se dostali do situace, kterou sami ovlivnit nemůžeme.

Věříme, že jsme za několik uplynulých let nezklamali Vaši důvěru (děláme to srdcem) a stejně tak věříme, že tuto nelehkou dobu, pro všechny z nás, společně zvládneme.

Díky Vám všem za pochopení a přejeme hlavně pevné zdraví!!!

Za celý organizační tým

Ing. Robert Čada

PS:

Vážená paní, vážený pane,

jsem studentem České zemědělské univerzity v Praze a obracím se na Vás s prosbou o pomoc při zpracování anketního šetření, které je klíčovým nástrojem pro úspěšné zpracování tématu mé bakalářské práce „Potenciál hry Geocaching pro rozvoj venkova“

Vyplnění této ankety bych chtěl získat podklady, které použiji při tvorbě doporučení vhodných pro Místní akční skupinu  Šumperský venkov, která se zabývá podporou venkova za pomocí evropských fondů, a tím napomoci rozvoji lokality Velké Losiny.

Anketa je anonymní, Vaše odpovědi budou použity jen pro zpracování mé bakalářské práce .

Velice děkuji za pomoc

Vaši odpověď prosím zaškrtněte, případně dopište do volných řádků.

S pozdravem

Tomáš Minařík

Tel.: 602 505 286 (Tmobile)

Tel.: 608 943 944 (vodafon)