Přesun termínu na 27. 3. 2021

Vážení pochodníci a kamarádi,

v souvislosti s nastavenými protiepidemickými opatřeními, jako klíčovými prvky ke zlepšení vývoje současné situace, stojíme opět před rozhodnutím zda zrušit naplánovaný a už i kompletně připravený pochod „Podzemní pochod Terezín“, který by se měl uskutečnit 27.2.2021. Po zvážení všech možností, kdy nejdůležitější roli hrála současná epidemiologická situace a její vývoj, jsme se rozhodli přesunout termín o další měsíc tj. 27. 3. 2021. Pevně věříme, že pro Vás bude medaile hodnotnější po absolvování pochodu (pokud nám to aktuální situace dovolí) a bude tak pro Vás zaslouženým cenným kovem ve Vaší sbírce.

Teprve poté, pokud se situace nezlepší a z vaší strany nebude zájem o účast na pochodu, zašleme Vám, kteří jste se zaregistrovali, na naše náklady už připravenou medaili s certifikátem a dalšími upomínkovými předměty. V případě účastníků, kteří uhradili příspěvek na organizaci ve výši 300,- Kč, když se pochod nebude konat, vrátíme příspěvek na jejich účet.

Rádi bychom Vás proto požádali o zaslání Vaší doručovací adresy, pokud jste tak ještě neučinily, na náš mail: minarik@pochodnickyspolek.cz, pro případ, že bude i další přesunutí termínu zrušeno.

Registrace, které nejsou v  termínu uhrazeny jsou zrušeny a většinou už i nahrazeny jinými účastníky.

Vynaložené náklady na organizaci a přípravu (zejména výroba medailí a další) nelze vrátit. Jsou to okolnosti a skutečnosti, které jsme v době plánování pochodu nemohli znát a ani je s předstihem predikovat. Není to problém na Vaší straně, ani na straně Pochodnického spolku, jako organizátora, ale je to společný problém nás všech a celé společnosti.

Přestože nás to velmi mrzí, je zdraví nás všech přednější. Je to koneckonců to nejcennější, co máme.

Ještě jednou děkujeme za Vaši obrovskou solidaritu a podporu, kterou nám projevuje. I my se těšíme na setkání s Vámi, ale všichni jsme se dostali do situace, kterou sami ovlivnit nemůžeme.

Věříme, že jsme za několik uplynulých let nezklamali Vaši důvěru (děláme to srdcem) a stejně tak věříme, že tuto nelehkou dobu, pro všechny z nás, společně zvládneme.

Díky Vám všem za pochopení a přejeme hlavně pevné zdraví!!!